JacqDickvanWeenen.reismee.nl

Na Alice Springs naar Cairns

Hier zijn wij alweer met het vervolg. (dit om Moeders gerust te stellen)

Na een goede vlucht. Geloof het of niet het vliegtuig vertrok een half uur eerder dan geplant. De reden alle geboekte passagiers hadden reeds ingecheckt dus waarom niet vertrekken. Dit heb ik nog nooit meegemaakt (ik ken alleen maar vertragingen) En Rene maar zeggen Quantas is een ....... Maatschappij. Nu wij ook eens geluk. Bij dit reisverhaal nog een paar foto's van the Royal Flying Docter Service. Wij zijn vanmorgen vroeg opgestaan (we doen niet anders in dit land) en zijn na een goed ontbijt onze camper gaan halen. Na wat ongelovige blikken van zowel de jongeman als de Manager van Apollo verhuurbedrijf vwb de opmerkingen die wij plaatsten over de diverse telefoontjes die wij met het hoofd kantoor hadden gepleegd. Namelijk de info of we nog wel met de Camper van Cairns naar Sydney konden. En het antwoordt ' jawel hoor er is niets aan de hand u kunt gewoon gaan'. De jongeman en de Manager zeiden beiden (bijna in koor) dit is niet mogelijk de weg is bij Tully grotendeels weggeslagen. Er wordt wel met man en macht gewerkt om een nieuwe weg te maken maar zo snel????. De Manager is daarna gaan telefoneren en trok zich daarbij terug. Ook toen hoorden wij duidelijk dat hij not amused was dat er zo tegen huurders werd ...... In ieder geval hebben wij afgesproken dat we een dag of 4 boven Cairns blijven. Er is hier toch voldoende te doen en dan gaan beginnen aan de tocht naar beneden, richting Sydney. Tevens de afspraak gemaakt dat als we echt niet op tijd door kunnen we terug rijden naar Cairns de camper inleveren een vlucht naar Adelaide of .... boeken en daar voor de resterende tijd een camper boeken (oftewel dan gaan we de trip splitsen). Na de tassen te hebben uitgepakt op weg naar een grote supermarkt om de camper maar eens goed te vullen. Gelukkig was daar ook een dokters post en heb maar eens naar mijn oor laten kijken. Blijkt midden oor ontsteking te zijn. Goed een penicilline kuurtje en we zijn weer op pad. En wel naar een camping op Ellis Beach. Hier staan wij met de camper op een plaats ongeveer 30 Mtr van zee onder de palmbomen. Jacqueline ook weer gelukkig. Echter zomaar in zee zwemmen is er niet bij vanwegen de Marine stingers, dit zij heel gemene kleine kwallen. En tevens lop je de kans om eenkrokodil tegen te komen zie foto van 1 van de waarschuwing borden. (Morgen plannen we een trip naar een krokodillen farm overmorgen naar Port Douglas of om te duiken/snorkelen of met een glassboat Dit hangt van het weer af . Donderdag plannen we een trip naar Kuranda incl. Koala park. Aansluitend willen wij voor we richting Sydney rijden weer een reisverslag maken. Tot nu toe hebben we veel plezier zien veel en kijken onze ogen uit. Iedere keer weer denk je hoe is het mogelijk , 1 land met aan 2 zijden een Cycloon Yasi bij Cairns Edward bij Perth, Flooding de hele oost en zuid kust, Bosbranden in Perth en de rest van het leven in dit giga land gaat gewoon door.

Groeten en tot het volgende reis verslag.

J&D

Reacties

Reacties

Karin Langeveld

pfffffffffffffffffffff wat een reis!!
Lijkt me erg mooi maar toch......
Nog veel plezier enne.....kijk uit voor die crocs!!

Coos

Spannend allemaal! Volgende keer misschien gewoon een weekje Veluwe?

zus cornelia en jacob en gijs

hallo hier weer een bericht van uit alkmaar wij waren blij weer wat van jullie te horen ja jullie krijgen wel waar voor jullie geld nu nog een sneeuw storm en je vakantie is te gek voor woorden . grapje hoor!!!.wij horen wel weer hoe de tocht verder gaat veel liefs en let goed op elkaar groetjes cornelia . daaaag.








1

ma v weenen

hallo daar , goed je heb de camper , ziet er goed uit op de foto en lekker in de koelte , hoop echt dat je de reis kan maken zoals je dat wilde doen ,maar kijk wel uit ook goed dat je dat af gesproken heb met die camper en dan kunnen terug brengen , je moet ook aan alles denken , mooie fotos en mooi om te zien dat die flyings dokters daar nog steed werken . doe rustig aan groetjes van een grust stellende moeders [hahahaha] doei mama

Ap maat

jullie hebben het leuk.wat een avondtuur
geniet er maar lekker van!
groetjes Ap!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!